Ut av Kroppen

Ut av kroppen

Girlsitting

Det er sikkert mange av dere som har opplevd noen litt spesielle ting i forbindelse med at dere ligger å sover. For det skjer mye spennende da. Tenk bare på dette med drømmer, for vet vi egentlig hva det er? Du har kanskje opplevd det at du ligger og sover, og så våkner du plutselig, men merker at du ikker kan røre kroppen din. Ja, dette er for de fleste en svært skremmende opplevelse, for mange føler også at det finnes en eller annen person eller skikkelse i rommet, gjerne en mystisk, mørk skikkelse. Mange blir redde av dette, men jeg har bare en ting å si: Dette kan være begynnelsen på din åndelige oppvåkning.

Søvn-paralyse

Dette spesielle fenomenet kalles “søvn-paralyse”, og er utrolig vanlig. Men forskerne vet ikke helt hva de skal tro om det. Vel, de sier at du ikke kan røre deg fordi du på en måte sover og er våken på samme tid. Når du sover skjer nemlig det at musklene blir hemmet. Dette er helt naturlig, og har med det å gjøre at ikke skal skade deg mens du drømmer. I drømmene våre føler vi jo at vi gjør en hel masse ting, går, løper etc, og for at vi ikke skal gjøre det samme mens vi ligger der og sover så blir musklene altså hemmet. Det spesielle er bare det at du på samme tid er våken til å oppleve det.

Mystisk

Greit nok, men ingen kan likevel forklare den følelsen folk får der de tror at det er en skikkelse i rommet. Vel, jeg mener noe annet. Jeg mener at det nettopp er i denne situasjonen, mellom søvn og våken tilstand, at vi kan hoppe inn i andre dimensjoner for å møte engler. Det er dette som gjerne kalles en ut av kroppen opplevelse. Dette er det færre folk som får, men jeg mener det er viktig å kunne dette dersom man vil treffe engler.

Teknikker

Så det er blant annet dette mine engle-kurs fokuserer på. Jeg vil nemlig at du skal treffe flest mulig engler ved at du selv hopper inn i astral-dimensjonen, der du kan utforske verden og universet sett på en helt annen måte. Og i denne dimensjonen finnes mange vesener som ikke finnes på jorden, blant annet engler. Jeg har utviklet spesielle teknikker som gjør det mulig å sette seg inn i disse ut av kroppen opplevelsene slik at så og si hvem som helst kan treffe engler.

Kurs

Så tenk litt på dette når du klikker deg videre inn på disse sidene. Det nytter ikke å gamble med disse tingene, her må en bare spille sine kort riktig. Dersom du er virkelig motivert for dette skal du melde deg på et av mine kurs, og da vil du oppleve dette selv. Ja, jeg kan ikke garantere det, selvsagt, men 60% av mine kursdeltagere klarer etter et par måneders trening å sette seg selv inn i ut av kroppen opplevelser. Bli med på engle-kurs selv, så får du se,